Neden Kablonet’i Seçmeliyim?

İnternet, günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri. Ev internetini, TV yayınlarını ve sabit telefon hizmetini bir arada sunan Türksat Kablonet, kendine ait altyapısı, hızı ve teknik destek imkanıyla müşterileri için avantajlı alternatifler sunuyor.

İnternet servis sağlayıcıları sektöründe yoğun bir rekabet söz konusu. Pek çok operatörün faaliyet gösterdiği sektörde birbirinden farklı paketler, tarifeler, hızlar, limitler havada uçuşuyor. Peki biz hangisini seçeceğiz? Bizim için en uygun hangisi? Nelere dikkat etmeliyiz?

Teknik Destek

Herhangi bir firmadan evinize internet bağlattınız. Oldu ya kablolarda, modemde ya da başka bir sebeple problem yaşadınız. Muhatap bulabiliyor musunuz? İnternet servis sağlayıcı firmanın, arayıp derdinizi anlatabileceğiniz bir teknik ekibi var mı? Ekip evinize gelip sorununuzu çözebiliyor mu? Türksat Kablonet müşterileri ihtiyaç duydukları her an 0850 804 44 44 numaralı telefondan teknik destek hizmeti alabiliyor. Eğer bir arıza söz konusuysa en geç 5 saat içinde Kablonet ekipleri evinize/binanıza gelerek herhangi bir ücret talep etmeden sorunu çözüyor.

Abone Olmak Kolay, Ya Kapattırmak?

İnternet servis sağlayıcılar, abone kazanmak için bin bir türlü kampanya yapıyor, müşteriyi ikna etmek için türlü türlü yollar deniyor. Abone olana kadar her şey çok güzel, müşteri adeta kral… Peki herhangi bir sebeple aboneliğinizi sonlandırmak istediğinizde aynı ilgiyi görebiliyor musunuz? Türksat Kablonet aboneliğini iptal ettirmek de yeni abone olmak kadar kolay. Herhangi bir abone merkezine giderek 5-10 dakikalık bir işlemle aboneliğinizi sonlandırma işlemini yapabilirsiniz. Abonelik iptali için uzun prosedürler, sizi ikna etmek için sürekli arayıp rahatsız eden görevliler yok. Üstelik taahhüt süreniz dolmadan başka bir adrese taşınırsanız ve yeni adresinizde Kablonet altyapısı yoksa cayma bedeli ödemeden aboneliğiniz iptal ediliyor.

Kablonet Kampanyaları

Türksat Kablonet’te, 100’ünüzü Güldüren, Hızlı ve Sınırsız, 3 Ay Bedava, Gerçek Sınırsız, Cay Da Gel, Aramıza Hoşgeldiniz ve Hayatı Yakalayan Kampanyası gibi pek çok farklı özelliklere sahip tarife bulunuyor. İhtiyaçlarınıza en uygun kampanyayı buradan bulabilirsiniz. Hangi tarifeyi seçerseniz seçin paket içeriğine göre en hızlı ve en ekonomik hizmeti almış olacaksınız. Kablonet başvurunuzu buradan yapabilirsiniz. Eğer adresinizde altyapı mevcutsa başvuru yaptıktan sonra en geç 3 iş günü içinde ekipler gelip bağlantıyı aktif hale getirecektir.

100 Mbps Hızında İnternet

Türksat Kablonet, sahip olduğu fiber altyapısı sayesinde 100 mbps hıza ulaşabilmektedir. Kablonet paketleri 16 mbps, 25 mbps, 50 mbps ve 100 mbps hız seçenekleri sunuyor. Evlere ulaşan hız, taahhüt edilen hıza yakın olmaktadır. Dilerseniz evinizdeki internet hızını buradan ölçebilirsiniz. Kablonet, sunduğu yüksek upload ve download hızlarıyla internet kullanımının yoğunlaştığı akşam saatlerinde bile sorunsuz şekilde hizmet almanızı sağlar.

Kablonet, KabloTV ve KabloSes bir arada

Türksat Kablonet paketlerinden birini seçerek evinizde hem yüksek hızlı internet, hem HD görüntü kalitesinde KabloTV, hem de çok uygun fiyatlarla sabit telefon hizmetini bir arada alabilirsiniz. İnternet için ayrı, televizyon için ayrı, sabit telefon için ayrı faturayla uğraşmazsınız. Tek bir faturada üç hizmet birden veriliyor. KabloTV giriş paketi 53 kanal, temel paket 146 kanal, üst paket ise 165 kanala sahip. (Paket kanal sayıları ve içerikleri Türksat A.Ş. tarafından değiştirilebilir) Dünyaca ünlü belgesel, dizi, stil ve çocuk kanallarının yanı sıra her ay yenilenen sinema kanalları eğlenceyi evinize getiriyor. KabloTV kanal listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Türksat Kablonet Altyapısı

Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı bir kamu kuruluşu olarak hizmet veren Türksat, Türkiye’deki tek kablo operatörü. Televizyon, internet ve telefon hizmetini sadece kendi altyapısı üzerinden sunan Türksat Kablonet, halen 24 ilde faaliyet gösteriyor. Ancak bu illerin büyük bölümü büyükşehir olduğu için nüfusa göre kapsama oranı daha yüksek. Üstelik yeni yatırımlarla Türksat altyapısı sürekli genişliyor. Evinizin ya da işyerinizin bulunduğu adreste Türksat Kablonet altyapısı bulunup bulunmadığını buradan öğrenebilirsiniz.

Karda, Yağmurda, Fırtınada Kesintisiz Hizmet

Türksat, adından da anlaşılacağı üzere devlete ait uydu yayıncılık kuruluşu. Ancak Türksat, uzayda yer alan uydularının yanı sıra fiber optik kablo altyapısıyla da hizmet sunuyor. KabloTV ve Kablonet internet yayınları, uydudan ve çanak antenler üzerinden değil, doğrudan yer altına döşenen fiber kablolar aracılığıyla iletiliyor. Bu sayede, kar, yağmur, dolu ve fırtına gibi hava şartlarından etkilenmiyor. Örneğin çanak antenden alınan TV yayınları, özellikle kışın karlı ve yağmurlu havalarda kesilebilirken KabloTV’de hiçbir aksama olmuyor. Üstelik KabloTV yayınları HD kalitesinde yüksek çözünürlüklü formatta iletiliyor.

;